Az új, de örök kedvenc

Nekem nincsen párkapcsolatom immár körülbelül két éve. Eddig sem mondhatom, hogy annyira szerencsés lettem volna ebben a dologban vagy ebben a témában, de most aztán úgy érzem tényleg hogy annyira lelassult ez a dolog, hogy nem is igazán tudok a témával mit kezdeni, mint hogy inkább jegelem és elengedem, bízva abban, hogy egyszer azért majd rám is rám talál a megfelelő ember, vagy éppenséggel én rá, mindegy. A lényeg, hogy egyedül is élek, és nem igazán van férfi segítség így az életemben. Egy hugom van, az édesapám pedig leginkább a jogszabályokban van otthon, de az elektronikai dolgokban például ő is teljes analfabéta, tehát nem tud nekem ő sem segítséget nyújtani.

Meg is szenvedek egy ideje ezekkel a dolgokkal, próbálok én mindenféle megoldást keresni egy-egy dologra, de kevésre találok sajnos jót magamtól, ezért rászoktam arra most már, hogy ha valami nem egészen jól működik, vagy változtatásra lenne szükségem, akkor bizony segítséget kérek egy-egy barátomból. Nagyon nem szerettem volna ilyen lépéseket tenni, mert senkit sem szeretnék zavarni, és nyilván mindenki rohan egész nap, nem szeretne még a maradék szabadidejében az én problémáimmal foglalkozni, de azt láttam rajtuk, hogy azért örülnek ha kérdezek tőlük, nekem pedig tényleg sokszor jól jött már a segítség.

Legutóbb például az apple töltőkábel volt a legnagyobb problémám, mert a telefonomat rengeteget használom a nap során és a munkámban is, és emiatt iszonyat sokat kell töltenem, a kábel pedig mindig ugyanott ment szét, és már akár pár hónap alatt is. Az egyik nagyon jó barátom pedig azt ajánlotta, hogy rendeljek a baseusshop.hu oldalról baseus márkájú töltőkábelt, és iszonyat elégedett voltam vele. Olyannyira, hogy most, még egy év után is tökéletesen használom, és semmi baja. Iszonyat tartós. Úgyhogy azóta már több terméket is rendeltem a baseusshop oldaláról és lassacskán mondhatom hogy a kedvenc márkám lett.