Legnagyobb sikerünk a múlt évben

Egy vállalat életében vannak olyan mérföldkövek, melyeket jó estben a tulajdonos előre megtervez, és előbb meg is valósul a beállított időszaknál, de legalábbis a tervek szerint alakul a teljesítése. Megmondom őszintén, hogy a mezőgazdaság területén tevékenykedve én egy elég óvatos tervezést engedtem meg magamnak, hiszen rengeteg mindentől függ a termelés mennyisége, a termékek minősége, és így a vállalat fejlődése is egyben. Iszonyatosan fontos, hogy minél előbb gépekkel legyen felvértezve ma már egy ilyen vállalat, ezek beszerzése azonban sokszor előteremthetetlen forrásigényt támaszt a cég életében. Éppen ezért én már nagyon vártam azt, hogy olyan paraméterekkel rendelkezzünk, hogy indulni tudjunk nagyobb pályázatokon is, ahol a forrás elegendő egy-egy nagyobb gép beszerzésére is akár.

Két évvel korábban jött el ez a pillanat, mint én terveztem, és hála a jó égnek, mivel tökéletes segítséget találtam a pályázati anyagok összeállításához is, nyertes pályázattal is dicsekedhetünk. Nagyon fontos volt már, hogy egy gréder beszerzésre kerüljön a cégnél, mert egészen egyszerűen vannak olyan megművelt területek, ahol saját utakat kell kialakítani és folyamatosan csinosítgatni ahhoz, hogy a megközelítés és a minőségi munka folyamatos lehessen.

Hála a jó égnek az Umwelt csapatának segítségével a beszerzés lebonyolítása és a pályázati elszámolás is tökéletesen ment végbe, igazából az egész folyamat úgy ment végig, mint kés a vajban. Iszonyatosan elégedett vagyok ennek a csapatnak a munkájával. Remélem a következő időszak betervezett fejlődései ennek a lépésnek köszönhetően szintén előbb mennek végbe és nemsokára már egy sokkal hatékonyabb földgazdálkodást és termelés gazdálkodást tudhatunk magunkénak az újabb lehetőségek kiaknázásának segítségével. Én biztos vagyok benne, hogy a jövőben a pályázatokat és a beszerzéseket is csak ezzel a két csapattal fogom bonyolítani. Nagyon örülök, hogy rájuk találtam.