Céges telefonom új segítői

Én nem olyan régen kezdtem el dolgozni egy új cégnél, mert szerettem volna karrier utam, a fizetés és a légkör váltás segítségével egy kicsit változtatni az életemen. Kezdtem nagyon befásulni és kezdtem nagyon alulmotivált lenni, amit tulajdonképpen már az egészségi állapotomon is érezni kezdtem. Jót tett a váltás, a munka iszonyatosan érdekes, hiszen sosem dolgoztam még marketing területen, így rengeteg az újdonság, az új tanulni való, a munkatársak pedig hihetetlen kedvesek. Gyorsan sikerült beilleszkednem, és hála a jó égnek minden reggel jókedvvel tudok bemenni dolgozni, amire már évek óta nem volt példa. Összességében tehát nagyon jó eredményeket hozott számomra ez a munkahely váltás.

Történt velem azonban egy olyan baki, ami még sosem fordult elő ezelőtt velem, hiszen nekem tényleg egyetlen telefonom sem tört össze sosem, most viszont pont a céges telefont sikerült leejtenem, és összetört a kijelzője. Nagyon gyorsan szükségem volt egy profi és megbízható mobiltelefon szervíz segítségére, és elkezdtem kérdezősködni az ismerősök között, hogy hátha tudnának olyan szervíz csapatot mondani, akikben maximálisan meg lehet bízni, és gyors munkát végeznek.

Kaptam is hála a jó égnek egy tökéletes ajánlást, és így kerültem az androidszerviz.hu csapatához, akiktől jobb csapatot el sem tudnék képzelni. Intelligensek, kedvesek, mindemellett szakmailag tökéletes munkát végeznek, és iszonyat gyorsan dolgoznak, ezért szinte fel sem tűnt senkinek, hogy nem értek el egy darabig. Aki megkérdezte, hogy miért nem voltam elérhető, annak azt mondtam, hogy biztosan nem volt térerőm. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kis csapatot, én innentől biztosan csak hozzájuk fogok járni, bármikor szükségem lesz rájuk. Kockázat nélkül, gyorsan és maximális elégedettséggel számíthatok ugyanis rájuk.