Hallottál már róla?

Az teljesen természetes dolog, hogy a vállalatok, a vállalatok által használt programok, fejlesztési eszközök, technikák folyamatosan változnak és hihetetlen fejlődésen mennek keresztül. Számtalan olyan partner segítsége elérhető ma már a piacon, ami akkor még, amikor én alapítottam a vállalatomat még nagyon gyerek cipőben járt. Ezt onnan érzem igazán, hogy most egy új cég alapításába kezdtünk a meglévő mellé, és számtalan olyan dologra, amit régen saját kutatómunkával és megérzések alapján, a legjobb tudásunk szerint kellett megoldani, külső partner segítségével meg tudjuk oldani, nyugodtan, maximális biztonságban és eredménnyel.

A legnagyobb ilyen találmány, amit azonnal igénybe is vettünk, a kogwheel által nyújtott assessment center szolgáltatás. Ez nem más, mint egy munkaerő kiválasztást segítő eszköz, ami a jelölteket a megfelelő munkakörhöz rendeli, nem csak kompetenciák és tudás, hanem számtalan egyéb tényező alapján. Nézik a rátermettséget, a magatartást és számos egyéb ehhez hasonló szempontot, ami alapján nem csak egy megfelelő szakképzettségű ember lép majd a kiválasztott posztokra, hanem a megfelelő emberi tényezőkkel és célokkal rendelkező embert tudunk oda ültetni. Zseniális segítség például több jelölt közül történő választás esetén, hiszen nagymértékben megkönnyíti az összehasonlítást. Nem beszélve arról, hogy a kritikus pozíciók esetén felbecsülhetetlen segítséget nyújt.

Csak ajánlani tudom minden cég számára a szolgáltatás igénybevételét mert hihetetlen segítséget nyújt és sokkal könnyebb a megfelelő háttér biztosítása ahhoz, hogy az ember biztos kezekben tudja a vállalatot akkor is, ha ő éppen külső teendőit látja el és bizony nem kell minden pillanatban így az operatív tevékenységek elvégzésével foglalkoznia és jut bőven ideje és ereje a menedzsment feladatok ellátására. Felbecsülhetetlen segítség, mely hatalmas értéket teremt.